Katalogpost

Katalogpost

  • Logga in för att låna
84301
E-bok:Nattens dåd [Elektronisk resurs]:2014 Nattens dåd [Elektronisk resurs]
Omslagsbild
Av: Lehane, Dennis (Författare/medförfattare)
Utgivningsår: 2014
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Albert Bonniers förlag
ISBN: 9789100135140
Omfång: 417 s.
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Fler utgåvor/delar:
Bok:Nattens dåd:2013
Ljudbok, CD:Nattens dåd:2011
Talbok, DAISY:Nattens dåd:2006
Inne: 0
Totalt antal lån: 0
Reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Boston, 1926. Förbudstiden har skapat ett ändlöst nätverk av underjordiska destillerier, lönnkrogar, gangstrar och korrupta poliser. Joe Coughlin, en framstående polis yngste son, har för länge sedan vänt sin goda uppfostran ryggen. Han har avancerat från barndomens småstölder och gör nu karriär hos en av stadens maffiabossar. Joe njuter av ryktbarheten.Men livet på den mörka sidan har ett högt pris. I en tid då skrupellösa män med stor ambition, mycket pengar, illegal sprit och vapen slåss om kontrollen kan man inte lita på någon. Det oundvikliga slutet anas: en förtidig död. Joe och hans närmaste män tänker leva fullt ut fram till den dagen. Joe överlever sin fängelsetid och reser från jazzerans Boston via Tampas latinokvarter till Kubas heta gator.Nattens dåd är en magnifik, fristående fortsättning på Ett land i gryningen."Mästerlig episk spänning" Publishers weekly"Dennis Lehane kombinerar det bästa av den amerikanska romantraditionen med det bästa av spänningslitteraturen." DNÖversättare:Hans Berggren,Omslagsformgivare:Claes Gustavsson [Elib]

En roman helt i maffiavärlden. Här får vi följa en tid i Joes liv. Joe får en tuff tid i fängelset men lyckas överleva genom sin snabbhet och genom att han får beskydd. För Joe existerar bara maffians välde. Det är där han kan avancera och tjäna pengar till sitt uppehälle. Till hjälp finns mängder med korrupta poliser och domare. Inte riktigt en roman i min smak men den var välskriven.
2015-11-12
gun5
SNOKA-bibliotek

Mer av samma författare

83349
Av: Lehane, Dennis
84968
Av: Lehane, Dennis
84970
Av: Lehane, Dennis
84977
Av: Lehane, Dennis
84987
Av: Lehane, Dennis
98274
Av: Lehane, Dennis
88615
Av: Lehane, Dennis
116100
Av: Lehane, Dennis
117892
Av: Lehane, Dennis
117893
Av: Lehane, Dennis

Liknande titlar

Reservera? Reservera?

Är boken utlånad? Då kan du ställa dig på kö genom att reservera boken. Det kostar 10 kronor och då får du ett meddelande så fort boken finns att hämta på biblioteket.

Så här gör du: Klicka på boken du vill ställa dig i kö till och klicka på knappen "Reservera". Välj hämtställe Oxelösunds bibliotek och klicka ok. Behöver du boken innan ett specifikt datum skriver du in det i "Giltig till".