Katalogpost

197134
Bok:Odysséen / Homeros ; tolkad och kommenterad av Ingvar Björkeson ; inledning av Sture Linnér.:[2018]:Tredje reviderade utgåvan Bok Odysséen / Homeros ; tolkad och kommenterad av Ingvar Björkeson ; inledning av Sture Linnér.
Odysséen / Homeros ; tolkad och kommenterad av Ingvar Björkeson ; inledning av Sture Linnér.
Av: Homeros 700-talet f.Kr. (Författare/medförfattare)
Utgivningsår: [2018]
Språk: Svenska
Medietyp: Bok
ISBN: 9789127156081
Originaltitel: Odysséen
Omfång: 411 sidor 22 cm
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna

Här finns titeln:

Loading...
Odysseus är oslagbar men han har en gudinna till sin hjälp. Han har varit ute i krig i tio år.. Hemfärden kommer att ta 10 år och Odysseus upplever en hel del under dessa år. Han är stark och snygg och kvinnor blir lätt förälskade i honom. Men Odysseus vill hem till sin fru och son, på ön Ithaka, och vill inte stanna kvar. Där hemma finns frun och en massa objudna friare har invaderat hemmet. De tror att Odysseus är död.
2016-03-15
gun5
SNOKA-bibliotek

Mer av samma författare

,Stigande ,Fallande

1199
Av: Homeros
9498
Av: Homeros
15813
Av: Homeros
15155
Av: Homeros

Liknande titlar

,Stigande ,Fallande

Reservera?

Är boken utlånad? Då kan du ställa dig på kö genom att reservera boken så får du ett meddelande när boken finns att hämta på biblioteket.

Så här gör du: Klicka på boken du vill ställa dig i kö till och klicka på knappen "Reservera". Välj hämtställe Oxelösunds bibliotek och klicka ok. Behöver du boken innan ett specifikt datum skriver du in det i "Giltig till".

Sök vidare