Katalogpost

123327
Bok:Döden vid Raatevägen : finska vinterkrigets mest mytomspunna slag / Teemu Keskisarja ; översättning av Camilla Frostell.:2017[2017] Bok Döden vid Raatevägen : finska vinterkrigets mest mytomspunna slag / Teemu Keskisarja ; översättning av Camilla Frostell.
Omslagsbild
Av: Keskisarja, Teemu (Författare/medförfattare)
Utgivningsår: 2017[2017]
Språk: Svenska
Hylla: Kd HISTORIA
Medietyp: Bok
ISBN: 9789174618877
Originaltitel: Raaka tie Raatteeseen
Omfång: 319 sidor illustrationer 24 cm
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Inne: 1
Totalt antal lån: 4
Reservationer: 0

Här finns titeln:

Loading...
Mycket intressant ur en inte så vanlig vinkel på krigets hemskheter. Skildrar hur det var för den lilla mannen i stridsområdet. Slutet av slaget ledde inte till något som de flesta krig inte heller leder till, mer än att människor dör. Även kvinnor och barn får lida för krigshetsarens beslut. Denna gången var det Stalin som önskade en snabb vinst i ett totalt meningslöst anfall. Men som samtigt visat hur en underlägsen arme kämpar mot en större, både i material och manskap.
2018-06-14
Auli
Folkbiblioteken i Lund

Mer av samma författare

Liknande titlar

57391
Av: Trotter, William R
49247
Av: Edwards, Robert
48865
Av: Järv, Harry

Reservera?

Är boken utlånad? Då kan du ställa dig på kö genom att reservera boken så får du ett meddelande när boken finns att hämta på biblioteket.

Så här gör du: Klicka på boken du vill ställa dig i kö till och klicka på knappen "Reservera". Välj hämtställe Oxelösunds bibliotek och klicka ok. Behöver du boken innan ett specifikt datum skriver du in det i "Giltig till".

Sök vidare