Nytt om e-böcker

Från och med den 14 januari öppnar vår nya sida för e-böcker. Sidan är ett samarbete med övriga bibliotek i Södermanland och är framställd av Elib. Nytt är bland annat att du loggar in med ditt lånekortsnummer och din fyrsiffriga pinkod.

Nytt avtal, så påverkar det dig
Oxelösunds bibliotek samverkar med biblioteken i Sörmland i ett nytt avtal med Elib och förlagen för att kunna erbjuda e-böcker trots eskalerande priser på e-böcker. Förlag och leverantör har höjt priserna för utlån av e-böcker avsevärt vilket tyvärr innebär att vi inte längre har möjlighet att låna ut de allra senaste titlarna. På nyutgivna böcker har priset stigit från 20 kronor per utlån till till 80 kronor, en kostnad biblioteket står för och en prisutveckling som vi inte har råd med. Tillsammans med de övriga biblioteken i länet kan vi numera endast erbjuda böcker som max kostar 20 kronor per utlån, det innebär att en titel först syns och blir tillgänglig för utlån då Elib och förlagen satt ned priset till just 20 kronor. Observera att du som låntagare lånar e-böcker gratis, kostnaderna beskrivna ovan betalas av biblioteket till e-boksleverantören. Har du frågor kring e-böcker så hör gärna av dig till oss, 0155-38350.

Låna e-böcker

Senast uppdaterad: 2015-05-22 Hemsideansvarig: Jonas Stål

Koordinaten på Instagram

Instagram logotypNu finns biblioteket och hela Koordinaten på Instagram. Följ oss [koordinaten] och se vad som händer och vad som är på gång. Dela med dig av ditt bibliotek med #koordinaten Kolla in våra bilder genom att trycka på ikonen här bredvid.

Senaste bilderna från Koordinaten:

Vi lyfter fram...

Spänning

Arkitektur

Andra världskriget

Könsrollsfrågor

 
Senast inköpta titlar
105034
Author: Wagner, Anke
Author: Hygrell, Dorothea
Author: Behl, Anne-Kathrin
105717
Author: Verdon, John
Author: Malmsjö, Jan
104603
Author: Töringe, Sanna
Author: Digman, Kristina