Barnutsällningen Allemansland!

AllemanslandNu är utställningen Allemansland i full gång på Koordinaten. Kom och lek, klättra och kika i Lennart Hellsings värld!

Allemansland är en utställning för alla ordälskare med miljöer och dikter från Lennart Hellsings och Poul Ströyers gemensamma produktion. Besök staden Annorlunda, möt kaptenerna på sjörövarskeppet och träffa herr Gurka och de andra grönsakerna. I Bagar Bengtssons krokan kan du krypa in och läsa en bok. Kom och lek! Passar speciellt för alla barn mellan 4 - 8 år.

Utställningen är producerad av Tor Svae och Roger Josefsson. Texter: Lennart Hellsing
Bilder: Poul Ströyer

Biblioteket på Instagram

Instagram logotypNu finns biblioteket på Instagram. Följ oss [oxelosundsbibliotek] och se vad som händer på biblioteket och Koordinaten. Dela med dig av ditt bibliotek med #koordinaten Kolla in våra bilder genom att trycka på ikonen här bredvid.

Senaste bilderna från Koordinaten:

Oxelösundsrummet

Femöre kanal grävs 1921Du har väl inte missat Oxelösundsrummet? Här kan du läsa om människoöden, upptäck gamla kartor, lyssna och se ljud- och filmklipp, läs dokumentation och ta chansen att dela med dig av dina egna Oxelösundsminnen. Här hittar du också information om böcker och texter om Oxelösund som du kan låna på biblioteket. 

Gå till Oxelösundsrummet.

Vi lyfter fram...

Spänning

Arkitektur

Andra världskriget

Könsrollsfrågor

 
Senast inköpta titlar
102890
Loading...
Author: Övreås, Håkon
101121
Loading...
Author: Öman, Gabriel #edt
102636
Loading...
Author: Zanzotto, Andrea
Author: Pontara, Aslög #trl
102627
Loading...
Author: Wästberg, Per
102822
Loading...
Author: Winqvist, Lena
Author: Nilsson, Annika #aut